Az édesburgonya nem csak finom, nagyon egészséges is. A cikkben egy édesburgonyából készült levesnek és pitének a receptjét olvashatod.
Bizonyára sokszor érezted már magad fáradtnak. Mit lehet tenni az energiahiánnyal szemben? Hogyan és milyen módon védekezhetünk a fáradtság ellen? A cikkben erre adunk válaszokat.
A gránátalma egyáltalán nem ismeretlen ma már hazánkban sem. Nagyon változatosan fel lehet használni, mutatjuk is, hogyan.
A spirulina, szupertápláléknak is tekinthető, hiszen tele van olyan antioxidáns vegyületekkel, amelyek nagyon hatásosak lehetnek az oxidatív stressz leküzdésében. Emellett számos más, pozitív hatással is rendelkezik. Mutatjuk, hogy melyek ezek!
Az E-vitamin, egy antioxidáns, zsírban oldódó vitamin. Nem csak a bőrünket szépíti meg, de még az immunrendszerünk védelmét is ellátja. A cikkben, 5 olyan táplálékot mutatunk be, amelyek bővelkednek ebben a vitaminban.
Ki ne szeretné, ha gyermekéből talpraesett, magát minden helyzetben feltaláló, ötleteit megvalósító felnőtt válna?
Az avokádót egyre többen ismerik hazánkban is. Nagyon krémes, nagyon ízletes, és nagyon egészséges. Mutatjuk, hogy mit tudsz belőle elkészíteni, ha még kezdő szakács vagy!
A húsételek elkészítése nem nehéz, csupán arra kell ügyelni, hogy kerüljük a nagyon magas hőfokot, mert így a húsétel könnyen kiszárad.